Afgifte energielabel

Erkend deskundige energielabel woningen

Per 1 januari 2015 heb je bij de verkoop van een woning een definitief energielabel nodig. Een voorlopig energielabel heb je waarschijnlijk al ontvangen van de RVO. Bij levering is het verplicht om hier een definitief energielabel van te maken. Ontbreekt een definitief label bij oplevering van de woning dan riskeer je een boete van maximaal €405.

Voor slechts € 20 incl. BTW regel je via Tom’s Housevision uw definitieve energielabel.

Eenvoudig aanvragen:

1. Ga naar energielabelvoorwoningen.nl
2. Log in met uw DigiD
3. Controleer de vooraf ingevulde gegevens
4. Het kan zijn dat u gevraagd wordt enig bewijsmateriaal aan te leveren.
5. Kies uit de lijst erkend deskundige energielabel Tom’s Housevision.
6. Na een positieve beoordeling wordt uw voorlopig label omgezet in een definitief energielabel en krijgt u deze per mail toegestuurd.

Vragen over  het energielabel? 

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met mij op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Van uitdaging naar succes

Tom's Housevision, register-makelaar en taxateur in regio
Sint-Michielsgestel, ’s Hertogenbosch, Vught, Boxtel e.o.

Afspraak maken Stel een vraag

Klantbeoordelingen

Tom is een heel menselijke makelaar die jouw specifieke wensen zoveel mogelijk tegemoet wil komen zonder de realiteit en de markt uit het oog te verliezen. Zoek je een makelaar? Bel Tom! Wij zijn super geholpen van begin tot eind. Zeer goed bereikbaar.

Een funda gebruiker

Mijn complimenten voor de makelaar als het gaat om communicatie, correctheid, prettige omgang en veel ervaring en deskundigheid. Ik beveel een ieder makelaar Tom's Housvision aan!!

Een funda gebruiker

Door een taxatie voor ons nieuwe huis zijn we in contact gekomen met Tom's Housevision. Ons oude huis stond toen al een jaar te koop bij onze vorige makelaar. We hebben de stap gewaagd door te switchen van makelaar en ons huis bij Tom in de verkoop te plaatsen. Wij zijn ervan overtuigd dat zijn persoonlijke betrokkenheid en het altijd bereikbaar zijn voor vragen en advies ervoor heeft gezorgd dat ons huis binnen 4 maanden is verkocht nadat het bij hem in de verkoop is gekomen.

Dhr. Loeffen

Wij hebben Tom als een zeer prettig en deskundig persoon ervaren. Hij is bedreven in zijn werk, staat altijd voor je klaar. Wij hebben het idee dat hij er altijd voor ons is. Altijd bereikbaar voor vragen. Zelfs als hij op vakantie is, belt hij direct terug om ons te woord te staan en regelt vanaf zijn vakantieadres de verkoop. Zeer aan te raden als makelaar. Monique en René

Dhr. Rene van Oosterhout

Bekijk alle beoordelingen

Verkoop

9.5

23 reviews