Afgifte energielabel

Erkend deskundige energielabel woningen

Per 1 januari 2015 heb je bij de verkoop van een woning een definitief energielabel nodig. Een voorlopig energielabel heb je waarschijnlijk al ontvangen van de RVO. Bij levering is het verplicht om hier een definitief energielabel van te maken. Ontbreekt een definitief label bij oplevering van de woning dan riskeer je een boete van maximaal €405.

Voor slechts € 20 incl. BTW regel je via Tom’s Housevision uw definitieve energielabel.

Eenvoudig aanvragen:

1. Ga naar energielabelvoorwoningen.nl
2. Log in met uw DigiD
3. Controleer de vooraf ingevulde gegevens
4. Het kan zijn dat u gevraagd wordt enig bewijsmateriaal aan te leveren.
5. Kies uit de lijst erkend deskundige energielabel Tom’s Housevision.
6. Na een positieve beoordeling wordt uw voorlopig label omgezet in een definitief energielabel en krijgt u deze per mail toegestuurd.

Vragen over  het energielabel? 

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met mij op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Van uitdaging naar succes

Tom's Housevision, register-makelaar en taxateur in regio
Sint-Michielsgestel, ’s Hertogenbosch, Vught, Boxtel e.o.

Afspraak maken Stel een vraag

Klantbeoordelingen

Door een taxatie voor ons nieuwe huis zijn we in contact gekomen met Tom's Housevision. Ons oude huis stond toen al een jaar te koop bij onze vorige makelaar. We hebben de stap gewaagd door te switchen van makelaar en ons huis bij Tom in de verkoop te plaatsen. Wij zijn ervan overtuigd dat zijn persoonlijke betrokkenheid en het altijd bereikbaar zijn voor vragen en advies ervoor heeft gezorgd dat ons huis binnen 4 maanden is verkocht nadat het bij hem in de verkoop is gekomen.

Dhr. Loeffen

Wij hebben Tom als een zeer prettig en deskundig persoon ervaren. Hij is bedreven in zijn werk, staat altijd voor je klaar. Wij hebben het idee dat hij er altijd voor ons is. Altijd bereikbaar voor vragen. Zelfs als hij op vakantie is, belt hij direct terug om ons te woord te staan en regelt vanaf zijn vakantieadres de verkoop. Zeer aan te raden als makelaar. Monique en René

Dhr. Rene van Oosterhout

Tom is een gedreven, enthousiaste man, prettig in de omgang. Wij hebben het contact met hem als erg positief ervaren en kunnen hem derhalve zeker aanbevelen.

Dhr. Huijberts Tiny

Tom is een hele fijne makelaar met veel deskundigheid en enthousiasme in zijn werk. Tom is ten allen tijden bereikbaar, denkt mee, luistert naar wat wij als klant graag willen en haalt het maximale eruit om je huis goed op de markt te krijgen en te verkopen. Tom is een makelaar die wij zeker aanraden! Groet Rico en Denise

Een funda gebruiker

Bekijk alle beoordelingen

Verkoop

9.4

21 reviews