Woning taxeren

Waardebepaling of taxatie

Een waardebepaling is minder uitgebreid dan een taxatie. Bij een taxatie wordt een officieel rapport opgesteld. Een waardebepaling kan worden afgegeven door een makelaar voor het in verkoop nemen ( krijgen) van een woning.

Taxeren:

  • Een taxatie is een officieel rapport waarin de waarde van de woning uitgebreid onderbouwd wordt. Hierin komen alle aspecten van de woning aan de orde. Denk hierbij bijvoorbeeld aan staat van onderhoud,ligging, bouwkundige- en juridische facetten. Een taxatie kan wenselijk / noodzakelijk zijn bij:
  • (Her) financiering ( NWWI gevalideerd)
  • Bezwaar WOZ aanslag
  • Onteigening
  • Planschade
  • Verzekeringswaarde
  • Successierechten

 

Erkend Taxateur

Tom’s Housevision is gecertificeerd makelaar- taxateur en staat ingeschreven bij branche- en beroepsorganisatie Vastgoed Pro, het SCVM ( taxateurregister), NWWI en per januari 2016 bij het NRVT. Op deze manier wordt er voldaan aan de kwaliteitseisen van financierders, zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. Bovendien is Tom’s Housevision erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woning (uitvoerder van de Nationale Hypotheekgarantie) en de ‘Vereniging Eigen Huis’.

Tarief taxatie

  • Waardebepaling: Gratis bij mogelijke verkoopopdracht voor vraagprijsadvies
  • Taxatie: € 500,- incl. BTW en kadastrale kosten
  • NWWI taxatie: € 38,- opslag op het normale tarief i.v.m. verplichte validatiekosten excl. BTW.

Indien bij het opvragen meerdere percelen/kadastrale berichten nodig zijn, zullen deze extra kosten in rekening worden gebracht.

Taxatierapport nodig?

Je kunt via het taxatieaanvraagformulier aangeven dat je een taxatie wenst. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. De taxatie wordt voor zover mogelijk binnen 48 uur uitgevoerd, gerekend vanaf het moment waarop de afspraak is gemaakt.

Woningtaxatie nodig?

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met mij op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Van uitdaging naar succes

Tom's Housevision, register-makelaar en taxateur in regio
Sint-Michielsgestel, ’s Hertogenbosch, Vught, Boxtel e.o.

Afspraak maken Stel een vraag

Klantbeoordelingen

Tom kent de lokale markt, is zeer attent, goedlachs en neemt echt de tijd voor zijn klanten. Alhoewel hij misschien niet de allergoedkoopste makelaar is, is hij de courtage dubbel en dwars waard!!

Dhr. Martijn Schoones

Tom heeft ons gedurende het hele verkooptraject ontzettend goed begeleid, niets was hem te veel en wij konden 24/7 bij hem terecht met onze vragen. Hij luisterde echt naar onze wensen en in goed overleg stonden we telkens met de neuzen dezelfde kant op. Door duidelijke communicatie en korte lijntjes hebben wij onze woning dan ook binnen een week verkocht ! Tom, dankjewel voor de persoonlijke en professionele aanpak gedurende deze maanden, én voor iedere keer dat stapje extra. Met jouw enthousiaste en doortastende aanpak zullen nog vele woningen goed en snel verkocht gaan worden door Tom's Housevision !

Dhr. M. Den Otter

Tom is een zeer kundig en professioneel op het gebied van de makelaardij. Hij geeft duidelijke informatie, verzorgt een goede begeleiding, is bijna dag en nacht bereikbaar, zelfs in de weekenden, mocht je vragen hebben. Mijn vrouw en mijzelf hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren, en wij kunnen maar 1 advies geven mocht je een goede makelaar zoeken bij het willen verkopen van je huidige woning en/of het aankopen van een nieuwe woning, en dat is contact opnemen met Tom's Housevision.

Een funda gebruiker

Wat een top makelaar. Sociaal, deskundig en een gevoelsmens. Absoluut geen 9-5 mentaliteit. Ook een fijn netwerk aan mensen om hem heen ( fotografe, adviseur en taxateur)

Een funda gebruiker

Bekijk alle beoordelingen

Verkoop

9.5

30 reviews