Woning verkopen

Je huis verkopen met persoonlijke aandacht

Je wilt vooral goed, zonder stress en voordelig je woning verkopen. Met je presentatie moet juist jouw huis er uitspringen. Tom’s Housevision is ervan overtuigd dat onderscheidend vermogen en persoonlijke aandacht daarbij het verschil maken.

Ieder mens, iedere woning en iedere situatie is anders. Om van uitdaging naar succes te komen maken we samen een plan van aanpak. Een plan wat het best bij jou en jouw huis past.

Tom’s Housevision is register makelaar-taxateur in regio ’s Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Schijndel, en Vught. Jouw huis met volle aandacht in de markt zetten en de juiste koper erbij vinden is mijn doel. Daarbij biedt Tom’s Housevision tal van mogelijkheden zoals professionele fotografie, interieur styling en woning presentatie.

Bekijk het actuele aanbod

Ook verkopen via Tom?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend verkoopgesprek.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Van uitdaging naar succes

Tom's Housevision, register-makelaar en taxateur in regio
Sint-Michielsgestel, ’s Hertogenbosch, Vught, Boxtel e.o.

Afspraak maken Stel een vraag

Klantbeoordelingen

Tom kent de lokale markt, is zeer attent, goedlachs en neemt echt de tijd voor zijn klanten. Alhoewel hij misschien niet de allergoedkoopste makelaar is, is hij de courtage dubbel en dwars waard!!

Dhr. Martijn Schoones

Tom heeft ons gedurende het hele verkooptraject ontzettend goed begeleid, niets was hem te veel en wij konden 24/7 bij hem terecht met onze vragen. Hij luisterde echt naar onze wensen en in goed overleg stonden we telkens met de neuzen dezelfde kant op. Door duidelijke communicatie en korte lijntjes hebben wij onze woning dan ook binnen een week verkocht ! Tom, dankjewel voor de persoonlijke en professionele aanpak gedurende deze maanden, én voor iedere keer dat stapje extra. Met jouw enthousiaste en doortastende aanpak zullen nog vele woningen goed en snel verkocht gaan worden door Tom's Housevision !

Dhr. M. Den Otter

Tom is een zeer kundig en professioneel op het gebied van de makelaardij. Hij geeft duidelijke informatie, verzorgt een goede begeleiding, is bijna dag en nacht bereikbaar, zelfs in de weekenden, mocht je vragen hebben. Mijn vrouw en mijzelf hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren, en wij kunnen maar 1 advies geven mocht je een goede makelaar zoeken bij het willen verkopen van je huidige woning en/of het aankopen van een nieuwe woning, en dat is contact opnemen met Tom's Housevision.

Een funda gebruiker

Wat een top makelaar. Sociaal, deskundig en een gevoelsmens. Absoluut geen 9-5 mentaliteit. Ook een fijn netwerk aan mensen om hem heen ( fotografe, adviseur en taxateur)

Een funda gebruiker

Bekijk alle beoordelingen

Verkoop

9.5

30 reviews