Woning verkopen

Je huis verkopen met persoonlijke aandacht

Je wilt snel, zonder stress en voordelig je woning verkopen. In het grote aanbod moet juist jouw huis er uitspringen. Tom’s Housevision is ervan overtuigd dat onderscheidend vermogen en persoonlijke aandacht daarbij het verschil maken.

Ieder mens, iedere woning en iedere situatie is anders. Om van uitdaging naar succes te komen maken we samen een plan van aanpak. Een plan wat het best bij jou en jouw huis past.

Tom’s Housevision is register makelaar-taxateur in regio ’s Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Schijndel, en Vught. Jouw huis met volle aandacht in de markt zetten en de juiste koper erbij vinden is mijn doel. Daarbij biedt Tom’s Housevision tal van mogelijkheden zoals professionele fotografie, interieur styling en woning presentatie.

Ook verkopen via Tom?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend verkoopgesprek.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Van uitdaging naar succes

Tom's Housevision, register-makelaar en taxateur in regio
Sint-Michielsgestel, ’s Hertogenbosch, Vught, Boxtel e.o.

Afspraak maken Stel een vraag

Klantbeoordelingen

Wij hebben Tom als een zeer prettig en deskundig persoon ervaren. Hij is bedreven in zijn werk, staat altijd voor je klaar. Wij hebben het idee dat hij er altijd voor ons is. Altijd bereikbaar voor vragen. Zelfs als hij op vakantie is, belt hij direct terug om ons te woord te staan en regelt vanaf zijn vakantieadres de verkoop. Zeer aan te raden als makelaar. Monique en René

Dhr. Rene van Oosterhout

Tom is een gedreven, enthousiaste man, prettig in de omgang. Wij hebben het contact met hem als erg positief ervaren en kunnen hem derhalve zeker aanbevelen.

Dhr. Huijberts Tiny

Tom is een hele fijne makelaar met veel deskundigheid en enthousiasme in zijn werk. Tom is ten allen tijden bereikbaar, denkt mee, luistert naar wat wij als klant graag willen en haalt het maximale eruit om je huis goed op de markt te krijgen en te verkopen. Tom is een makelaar die wij zeker aanraden! Groet Rico en Denise

Een funda gebruiker

Alle communicatie liep perfect. Via mail of app kregen we vrijwel direct antwoord of een reactie. Deskundigheid was perfect of het werd uitgezocht. Tom is een prima makelaar waar we fijn contact mee hebben gehad. Niets is hem teveel en hij is erg betrokken en enthousiast. We hadden al die tijd het gevoel dat Tom er voor ons was, ook met aankoop van onze nieuwe woning.

Dhr. Gilbert vd Velden

Bekijk alle beoordelingen

Verkoop

9.4

20 reviews