Over Tom

Tom Voorhaar

Aangenaam! Mijn naam is Tom Voorhaar.
Ik ben register-makelaar en taxateur in regio Sint-Michielsgestel, ’s-Hertogenbosch, Vught en omstreken.

De laatste jaren is de huizenmarkt sterk veranderd. Grotendeels door de crisis en natuurlijk de historisch lage hypotheekrente. Momenteel is er weer veel vraag naar woningen, mede door die aantrekkelijke hypotheekrente, de steeds maar hoger wordende huurprijzen en de aankomende, door de overheid opgelegde financieringsbeperkingen.( van 101 naar 100% in 2018). Veel vraag betekent stijgende koopsommen en voor de makelaar een andere, snel schakelende en pro-actieve aanpak.

Met Tom’s Housevision bied ik deze aanpak. Ik geloof in de kracht van aandacht. Aandacht voor de woning, aandacht voor de mens en aandacht voor de situatie. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de presentatie van de woning, betrokkenheid en een gefundeerd plan van aanpak.

Tom’s Housevision is en blijft kleinschalig. Dit is een bewuste keus om de klant met volle inzet te kunnen helpen. Daarnaast biedt het flexibiliteit die grote makelaarskantoren niet (kunnen) bieden. Denk bijv. aan de bereikbaarheid buiten kantooruren, het inplannen van verkoopgesprekken en bezichtigingen in de avonduren of weekenden !

Soms kan de verkoop van een woning een vervelende reden hebben of kan er een noodzaak zijn om te verkopen. Tom’s Housevision is gespecialiseerd in situaties zoals echtscheidingen en nalatenschap. Mijn slogan ‘van uitdaging naar succes’ dekt hiermee de volledige lading.

Tom’s Housevision is aangesloten bij branchevereniging Vastgoed Pro en ingeschreven in het register voor makelaars en taxateurs SCVM en per 1 januari 2016 in het NRVT. Daarnaast levert Tom’s Housevision definitieve energielabels en door het NWWI en Taxateurs Unie gevalideerde taxatierapporten.

Tom's Housevision - Makelaar Sint-Michelsgestel

Van uitdaging naar succes

Tom's Housevision, register-makelaar en taxateur in regio
Sint-Michielsgestel, ’s Hertogenbosch, Vught, Boxtel e.o.

Afspraak maken Stel een vraag

Klantbeoordelingen

Tom kent de lokale markt, is zeer attent, goedlachs en neemt echt de tijd voor zijn klanten. Alhoewel hij misschien niet de allergoedkoopste makelaar is, is hij de courtage dubbel en dwars waard!!

Dhr. Martijn Schoones

Tom heeft ons gedurende het hele verkooptraject ontzettend goed begeleid, niets was hem te veel en wij konden 24/7 bij hem terecht met onze vragen. Hij luisterde echt naar onze wensen en in goed overleg stonden we telkens met de neuzen dezelfde kant op. Door duidelijke communicatie en korte lijntjes hebben wij onze woning dan ook binnen een week verkocht ! Tom, dankjewel voor de persoonlijke en professionele aanpak gedurende deze maanden, én voor iedere keer dat stapje extra. Met jouw enthousiaste en doortastende aanpak zullen nog vele woningen goed en snel verkocht gaan worden door Tom's Housevision !

Dhr. M. Den Otter

Tom is een zeer kundig en professioneel op het gebied van de makelaardij. Hij geeft duidelijke informatie, verzorgt een goede begeleiding, is bijna dag en nacht bereikbaar, zelfs in de weekenden, mocht je vragen hebben. Mijn vrouw en mijzelf hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren, en wij kunnen maar 1 advies geven mocht je een goede makelaar zoeken bij het willen verkopen van je huidige woning en/of het aankopen van een nieuwe woning, en dat is contact opnemen met Tom's Housevision.

Een funda gebruiker

Wat een top makelaar. Sociaal, deskundig en een gevoelsmens. Absoluut geen 9-5 mentaliteit. Ook een fijn netwerk aan mensen om hem heen ( fotografe, adviseur en taxateur)

Een funda gebruiker

Bekijk alle beoordelingen

Verkoop

9.5

30 reviews