Over Tom

Tom Voorhaar

Aangenaam! Mijn naam is Tom Voorhaar.
Ik ben register-makelaar en taxateur in regio ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Vught, Rosmalen en omstreken.

De laatste jaren is de huizenmarkt sterk in beweging. Van een kopersmarkt naar een verkopersmarkt en nu weer richting kopersmarkt. Na de woningcrisis, met als dieptempunt 2013, is de markt zeer sterk aangetrokken mede vanwege steeds lager wordende hypotheekrente in combinatie met de alsmaar stijgende huurprijzen en grotere vraag naar woningen.  In de loop van 2022 is er een stevige kentering in de woningmarkt gekomen, mede door de relatief snel oplopende rente, inflatie en economische onzekerheden.

Voor de wonigmarkt betekent dat een pas op de plaats, de vraagprijzen zie je (al) dalen, woningen staan langer te koop m.a.g. lagere koopsommen.  Voor de makelaar ineens een andere markt m.a.g. een andere aanpak op de nieuwe situatie.

Met Tom’s Housevision bied ik deze veranderde aanpak. Ik geloof nl. in de kracht van aandacht. Aandacht voor de woning, aandacht voor de mens en aandacht voor de situatie. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de presentatie van de woning, betrokkenheid bij de opdrachtgevers en een gefundeerd plan van aanpak. Korte lijnen en daadkracht. Als makelaar wil je het maximale voor je opdrachtgever eruit halen.

Tom’s Housevision is en blijft kleinschalig. Dit is een bewuste keus om de klant met volle inzet en enthousiasme te kunnen helpen. Daarnaast biedt het flexibiliteit die grote makelaarskantoren niet (kunnen) bieden. Denk bijv. aan de bereikbaarheid buiten kantooruren, het inplannen van verkoopgesprekken en bezichtigingen in de avonduren of weekenden ! 

Soms kan de verkoop van een woning een vervelende reden hebben of kan er een noodzaak zijn om te verkopen. Tom’s Housevision is gespecialiseerd in situaties zoals echtscheidingen en nalatenschap. Mijn slogan ‘van uitdaging naar succes’ dekt hiermee de volledige lading.

Tom’s Housevision is aangesloten bij branchevereniging Vastgoed Pro en ingeschreven in het register voor makelaars en taxateurs SCVM en in het NRVT. Daarnaast levert Tom’s Housevision door het NWWI gevalideerde taxatierapporten voor woningen.

Tom's Housevision - Makelaar Sint-Michelsgestel

Van uitdaging naar succes

Tom's Housevision, register-makelaar en taxateur in regio
Sint-Michielsgestel, ’s Hertogenbosch, Vught, Boxtel e.o.

Afspraak maken Stel een vraag

Klantbeoordelingen

Tom kent de lokale markt, is zeer attent, goedlachs en neemt echt de tijd voor zijn klanten. Alhoewel hij misschien niet de allergoedkoopste makelaar is, is hij de courtage dubbel en dwars waard!!

Dhr. Martijn Schoones

Tom heeft ons gedurende het hele verkooptraject ontzettend goed begeleid, niets was hem te veel en wij konden 24/7 bij hem terecht met onze vragen. Hij luisterde echt naar onze wensen en in goed overleg stonden we telkens met de neuzen dezelfde kant op. Door duidelijke communicatie en korte lijntjes hebben wij onze woning dan ook binnen een week verkocht ! Tom, dankjewel voor de persoonlijke en professionele aanpak gedurende deze maanden, én voor iedere keer dat stapje extra. Met jouw enthousiaste en doortastende aanpak zullen nog vele woningen goed en snel verkocht gaan worden door Tom's Housevision !

Dhr. M. Den Otter

Tom is een zeer kundig en professioneel op het gebied van de makelaardij. Hij geeft duidelijke informatie, verzorgt een goede begeleiding, is bijna dag en nacht bereikbaar, zelfs in de weekenden, mocht je vragen hebben. Mijn vrouw en mijzelf hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren, en wij kunnen maar 1 advies geven mocht je een goede makelaar zoeken bij het willen verkopen van je huidige woning en/of het aankopen van een nieuwe woning, en dat is contact opnemen met Tom's Housevision.

Een funda gebruiker

Wat een top makelaar. Sociaal, deskundig en een gevoelsmens. Absoluut geen 9-5 mentaliteit. Ook een fijn netwerk aan mensen om hem heen ( fotografe, adviseur en taxateur)

Een funda gebruiker

Bekijk alle beoordelingen

Verkoop

9.5

30 reviews