Over Tom

Tom Voorhaar

Aangenaam! Mijn naam is Tom Voorhaar.
Ik ben register-makelaar en taxateur in regio Sint-Michielsgestel, ’s-Hertogenbosch, Vught en omstreken.

De laatste jaren is de huizenmarkt sterk veranderd. Grotendeels door de crisis en natuurlijk de historisch lage hypotheekrente. Momenteel is er weer veel vraag naar woningen, mede door die aantrekkelijke hypotheekrente, de steeds maar hoger wordende huurprijzen en de aankomende, door de overheid opgelegde financieringsbeperkingen.( van 101 naar 100% in 2018). Veel vraag betekent stijgende koopsommen en voor de makelaar een andere, snel schakelende en pro-actieve aanpak.

Met Tom’s Housevision bied ik deze aanpak. Ik geloof in de kracht van aandacht. Aandacht voor de woning, aandacht voor de mens en aandacht voor de situatie. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de presentatie van de woning, betrokkenheid en een gefundeerd plan van aanpak.

Tom’s Housevision is en blijft kleinschalig. Dit is een bewuste keus om de klant met volle inzet te kunnen helpen. Daarnaast biedt het flexibiliteit die grote makelaarskantoren niet (kunnen) bieden. Denk bijv. aan de bereikbaarheid buiten kantooruren, het inplannen van verkoopgesprekken en bezichtigingen in de avonduren of weekenden !

Soms kan de verkoop van een woning een vervelende reden hebben of kan er een noodzaak zijn om te verkopen. Tom’s Housevision is gespecialiseerd in situaties zoals echtscheidingen en nalatenschap. Mijn slogan ‘van uitdaging naar succes’ dekt hiermee de volledige lading.

Tom’s Housevision is aangesloten bij branchevereniging Vastgoed Pro en ingeschreven in het register voor makelaars en taxateurs SCVM en per 1 januari 2016 in het NRVT. Daarnaast levert Tom’s Housevision definitieve energielabels en door het NWWI en Taxateurs Unie gevalideerde taxatierapporten.

Tom's Housevision - Makelaar Sint-Michelsgestel

Van uitdaging naar succes

Tom's Housevision, register-makelaar en taxateur in regio
Sint-Michielsgestel, ’s Hertogenbosch, Vught, Boxtel e.o.

Afspraak maken Stel een vraag

Klantbeoordelingen

Tom is een heel menselijke makelaar die jouw specifieke wensen zoveel mogelijk tegemoet wil komen zonder de realiteit en de markt uit het oog te verliezen. Zoek je een makelaar? Bel Tom! Wij zijn super geholpen van begin tot eind. Zeer goed bereikbaar.

Een funda gebruiker

Mijn complimenten voor de makelaar als het gaat om communicatie, correctheid, prettige omgang en veel ervaring en deskundigheid. Ik beveel een ieder makelaar Tom's Housvision aan!!

Een funda gebruiker

Door een taxatie voor ons nieuwe huis zijn we in contact gekomen met Tom's Housevision. Ons oude huis stond toen al een jaar te koop bij onze vorige makelaar. We hebben de stap gewaagd door te switchen van makelaar en ons huis bij Tom in de verkoop te plaatsen. Wij zijn ervan overtuigd dat zijn persoonlijke betrokkenheid en het altijd bereikbaar zijn voor vragen en advies ervoor heeft gezorgd dat ons huis binnen 4 maanden is verkocht nadat het bij hem in de verkoop is gekomen.

Dhr. Loeffen

Wij hebben Tom als een zeer prettig en deskundig persoon ervaren. Hij is bedreven in zijn werk, staat altijd voor je klaar. Wij hebben het idee dat hij er altijd voor ons is. Altijd bereikbaar voor vragen. Zelfs als hij op vakantie is, belt hij direct terug om ons te woord te staan en regelt vanaf zijn vakantieadres de verkoop. Zeer aan te raden als makelaar. Monique en René

Dhr. Rene van Oosterhout

Bekijk alle beoordelingen

Verkoop

9.5

23 reviews