Alle wijken en buurten, Den Bosch en omgeving

Kenmerken

Woningen voor verkoop gezocht
Vraagprijs
Op aanvraag
Postcode
Den Bosch en omgeving

Neem contact op

Omschrijving

Vabnwege een groot aantal snelle en succesvolle verkopen is Tom's Housevision makelaardij met spoed op zoek naar woningen voor de verkoop in

Sint-Michielsgestel, 's-Hertogenbosch, Boxtel, Gemonde, Schijndel.

Wil je je woning (snel) en vooral goed verkopen, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Tom's Housevision makelaardij te Sint-Michielsgestel.

Tel. nr : 06- 11 86 07 13, ook bereikbaar buiten kantooruren, of via contactformulir op de website / e-mail : info@tomshousevision.nl

Tom's Housevision Makelaardij, register makelaar taxateur, voor woning verkopen, aankopen, gevalideerde woningtaxaties en energielabel voor woningen.

Tom's Housevision Makelaardij is aangesloten bij branchevereniging Vastgoed PRO, NRVT, SCVM, NWWI en Taxateurs-Unie.

Van uitdaging naar succes !

 

Interesse gewekt?

Neem gerust contact met mij op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Locatie

[ { "address": "Alle wijken en buurten 0", "zipCode": "", "city": "Den Bosch en omgeving", "lat": 52.2719555, "lng": 4.8314872, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Vraagprijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Adres
Alle wijken en buurten
Plaats
Den Bosch en omgeving

Van uitdaging naar succes

Tom's Housevision, register-makelaar en taxateur in regio
Sint-Michielsgestel, ’s Hertogenbosch, Vught, Boxtel e.o.

Afspraak maken Stel een vraag

Klantbeoordelingen

Tom is een zeer kundig en professioneel op het gebied van de makelaardij. Hij geeft duidelijke informatie, verzorgt een goede begeleiding, is bijna dag en nacht bereikbaar, zelfs in de weekenden, mocht je vragen hebben. Mijn vrouw en mijzelf hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren, en wij kunnen maar 1 advies geven mocht je een goede makelaar zoeken bij het willen verkopen van je huidige woning en/of het aankopen van een nieuwe woning, en dat is contact opnemen met Tom's Housevision.

Een funda gebruiker

Wat een top makelaar. Sociaal, deskundig en een gevoelsmens. Absoluut geen 9-5 mentaliteit. Ook een fijn netwerk aan mensen om hem heen ( fotografe, adviseur en taxateur)

Een funda gebruiker

Professionele makelaar, fijn contact en ten alle tijden bereikbaar, ook in het weekend en 's avonds buiten kantooruren. Niet opdringerig en zorgt dat alle geïnteresseerden persoonlijk begeleid worden.

Een funda gebruiker

Hele fijne makelaar. Denkt echt met je mee en regelt (bijna) alles voor je. Bereikbaar zonder tussenkomst van receptioniste of secretaresse, dat vonden we ook zeer prettig.

Dhr. van Straten

Bekijk alle beoordelingen

Verkoop

9.4

28 reviews